Mario BUKOVČAN
Bachelor's thesis
Korean tea culture
Korean tea culture
Abstract:
This bachelor's thesis theme deals with the Korean tea culture in South Korea. This theme consists of a history of tea, tea growing, tea picking, and tea production, to the Korean tea making and Korean tea ceremony.Abstract:
Tato bakalářská práce se zabývá korejskou čajovou kulturou v Jižní Koreji. toto téma se skládá z historie čaje, pěstování čaje, sběrem a výrobou, až po korejskou přípravu čaje a korejskou čajovou ceremonii.
Language used: English
Date on which the thesis was submitted / produced: 5. 5. 2021
Thesis defence
- Supervisor: Mag. phil. Andreas Schirmer, Dr.
Citation record
The right form of listing the thesis as a source quoted
BUKOVČAN, Mario. Korean tea culture. Olomouc, 2021. bakalářská práce (Bc.). UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI. Filozofická fakulta
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou nedostupné.
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI, Filozofická fakultaPalacký University Olomouc
Faculty of ArtsBachelor programme / field:
Philology / Korean for Business
Theses on a related topic
-
Korejská čajová kultura
Mario BUKOVČAN -
Čajová kultura-využití čaje v gastronomické nabídce
Pavla Janošková -
Pohni hmotou! aneb symbiotická kultura bakterií, kvasinek a ženy
Natalie VACÍKOVÁ -
Historie čaje, čaj jako podnikatelský záměr
Victoria Arlazarova -
ÚLOHA ČAJE V NÁPOJOVÉ GASTRONOMII
Karla Melkesová -
Korejská čajová kultura
Mario BUKOVČAN -
Dongfang Meiren cha a jeho čajová kultura na Taiwanu
Hana RUSKOVÁ -
Historie čaje, čaj jako podnikatelský záměr
Victoria Arlazarova