Porovnání systémů hodnocení hrubého proteinu v krmivech pro skot – Petr Šobáň
Petr Šobáň
Bachelor's thesis
Porovnání systémů hodnocení hrubého proteinu v krmivech pro skot
Comparison of evaluation systems of crude protein content in cattle feed
Abstract:
ŠOBÁŇ, P. Porovnání hodnocení hrubého proteinu v krmivech pro skot. Bakalářská práce, Agronomická fakulta Mendelova univerzita v Brně, 2017, s. 49Bakalářská práce pojednává o různých systémech hodnocení obsahu hrubého proteinu v krmivech pro skot. Je zde popsán systém český a slovenský (PDI), britský (ARC1980), nizozemský (DVE/OEB2010), německý (RDP), francouzský (INRAF), italský (INRAI), švýcarský …moreAbstract:
ŠOBÁŇ, P. Comparison of evaluation systems of crude protein content in cattle feed, Bachelor's thesis, Faculty of AgriSciences Mednel University in Brno, 2017, s. 49This bachelor's thesis deals with different systems of evaluation of crude protein content in cattle feed. Several systems are described in the thesis: Czech and Slovak(PDI), British (ARC1980), Dutch (DVE/OEB2010), German (RDP), French …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 27. 4. 2017
Thesis defence
- Supervisor: prof. Ing. Ladislav Zeman, CSc. dr. h. c.
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendel University in Brno
Faculty of AgriSciencesBachelor programme / field:
Agrobiology / General Agriculture
Theses on a related topic
-
Systém hodnocení zaměstnanců v konkrétním podniku/Evaluation System of Employees in a Specific Enterprise
Barbora Kořínková -
Nuclear District Cooling System: Evaluation and Optimization
Hussein Abdulkareem Sale ABUSHAMAH -
The connection between the evaluation and education system and the career development of employees
Michaela Horáková -
Kvalita masa vybraných genových zdrojů králíků
Iva Jiříková -
Srovnání kvality proteinu psích granulí na základě in vitro stravitelnosti proteinu
Adéla Kůrková -
In vitro stanovení kvality proteinu u produktů lisování řepky
Natálie Holanová -
Vliv kvality objemných krmiv na náklady spojené s výživou skotu
Lydie Jurková -
Variabilita genu SREBP1 a asociace s vybranými znaky kvality masa u skotu
Josef Augustin
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights