Porovnání systémů hodnocení hrubého proteinu v krmivech pro skot – Petr Šobáň
Petr Šobáň
Bakalářská práce
Porovnání systémů hodnocení hrubého proteinu v krmivech pro skot
Comparison of evaluation systems of crude protein content in cattle feed
Anotace:
ŠOBÁŇ, P. Porovnání hodnocení hrubého proteinu v krmivech pro skot. Bakalářská práce, Agronomická fakulta Mendelova univerzita v Brně, 2017, s. 49Bakalářská práce pojednává o různých systémech hodnocení obsahu hrubého proteinu v krmivech pro skot. Je zde popsán systém český a slovenský (PDI), britský (ARC1980), nizozemský (DVE/OEB2010), německý (RDP), francouzský (INRAF), italský (INRAI), švýcarský …víceAbstract:
ŠOBÁŇ, P. Comparison of evaluation systems of crude protein content in cattle feed, Bachelor's thesis, Faculty of AgriSciences Mednel University in Brno, 2017, s. 49This bachelor's thesis deals with different systems of evaluation of crude protein content in cattle feed. Several systems are described in the thesis: Czech and Slovak(PDI), British (ARC1980), Dutch (DVE/OEB2010), German (RDP), French …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 4. 2017
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: prof. Ing. Ladislav Zeman, CSc. dr. h. c.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Agronomická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Agrobiologie / Všeobecné zemědělství
Práce na příbuzné téma
-
Systém hodnocení zaměstnanců v konkrétním podniku/Evaluation System of Employees in a Specific Enterprise
Barbora Kořínková -
Nuclear District Cooling System: Evaluation and Optimization
Hussein Abdulkareem Sale ABUSHAMAH -
The connection between the evaluation and education system and the career development of employees
Michaela Horáková -
Kvalita masa vybraných genových zdrojů králíků
Iva Jiříková -
Srovnání kvality proteinu psích granulí na základě in vitro stravitelnosti proteinu
Adéla Kůrková -
In vitro stanovení kvality proteinu u produktů lisování řepky
Natálie Holanová -
Vliv kvality objemných krmiv na náklady spojené s výživou skotu
Lydie Jurková -
Variabilita genu SREBP1 a asociace s vybranými znaky kvality masa u skotu
Josef Augustin
Název
Vložil
Vloženo
Práva