Bc. Lea Doktorová
Diplomová práce
Analýza peruánské gastronomie
The analysis of Peruvian gastronomy
Abstract:
The aim of diploma thesis is to create complex overview on aspects of peruvian gastronomy, to point out traditional raw materials and crops that are used also in modern gastronomy and to present modern gastronomy as a result of common synergy of traditions, influences of various cultures during past centuries as well as modern implementation into preparation of food. The author of diploma thesis draws …víceAbstract:
Cieľom diplomovej práce je vytvoriť komplexný pohľad na aspekty peruánskej gastronómie – poukázať na tradičné suroviny a plodiny, ktoré sa autenticky odrážajú v novodobej gastronómii a prezentovať modernú gastronómiu ako výsledok vzájomnej synergie tradícií, vplyvov rôznych kultúr počas minulých storočí ako aj modernej implementácie do prípravy pokrmov. Autorka diplomovej práce čerpá informácie na …více
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 14. 1. 2015
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/10819/vsh_m/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 21. 1. 2015
- Vedoucí: Ing. Pavla Burešová, Ph.D.
- Oponent: Ing. Zbyněk Vinš
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Magisterský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.