Bc. Lea Doktorová

Diplomová práce

Analýza peruánské gastronomie

The analysis of Peruvian gastronomy
Abstract:
The aim of diploma thesis is to create complex overview on aspects of peruvian gastronomy, to point out traditional raw materials and crops that are used also in modern gastronomy and to present modern gastronomy as a result of common synergy of traditions, influences of various cultures during past centuries as well as modern implementation into preparation of food. The author of diploma thesis draws …více
Abstract:
Cieľom diplomovej práce je vytvoriť komplexný pohľad na aspekty peruánskej gastronómie – poukázať na tradičné suroviny a plodiny, ktoré sa autenticky odrážajú v novodobej gastronómii a prezentovať modernú gastronómiu ako výsledok vzájomnej synergie tradícií, vplyvov rôznych kultúr počas minulých storočí ako aj modernej implementácie do prípravy pokrmov. Autorka diplomovej práce čerpá informácie na …více
 
 
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 14. 1. 2015

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 21. 1. 2015
  • Vedoucí: Ing. Pavla Burešová, Ph.D.
  • Oponent: Ing. Zbyněk Vinš

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Magisterský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství

Práce na příbuzné téma

  • Žádné práce na příbuzné téma.