Lukáš Staněk

Bakalářská práce

Návrh plánu sanace a rekultivace ve vybrané části lomu Cement Hranice

The Draft Plan of Remediation and Reclamation in Selected Parts Cement Quarry Hranice
Anotace:
Následující bakalářská práce se zabývá navrhováním plánu sanace a rekultivace ve vápencovém lomu Černotín. V první části jsou uvedeny veškeré informace o lomu. Dále popisuje stávající plan sanace a rekultivace. A v poslední části navrhuje a popisuje můj návrh. Práce je doplněna dostatečným množstvím příloh a obrázky, které by měly sloužit k pochopení problematiky.
Abstract:
The following bachelor work deals with the design plan for remediation and reclamation of the limestone quarry Černotín. The first section contains all information about the quarry. It also describes the current remediation and reclamation plan. And in the last section proposes and describes my proposal. The work is supplemented with plenty of pictures and attachments, which should serve to understand …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 4. 2012

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 4. 6. 2012
  • Vedoucí: Martin Hummel
  • Oponent: Zdeněk Masařík

Citační záznam

Plný text práce

Právo: Plné texty vysokoškolských kvalifikačních prací obhájených na Vysoké škole báňské - Technické univerzitě Ostrava jsou uloženy v repozitáři DSpace. Přístup k plným textům mají všichni uživatelé bez omezení. Přístup je omezen pouze ve výjimečných případech, zpravidla z důvodu ochrany duševního vlastnictví. Nepřístupné práce jsou označeny jako closedAccess nebo embargoedAccess. Tištěné verze prácí jsou uloženy v Ústřední knihovně VŠB-TUO a jsou prezenčně přístupné ve studovně diplomových prací. Další nakládání s prací (kopírování, opisy, MVS) se řídí Knihovní a výpůjčním řádem Ústřední knihovny VŠB-TUO.

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: VŠB - Technická univerzita Ostrava

VŠB - Technická univerzita Ostrava

Hornicko-geologická fakulta

Bakalářský studijní program / obor:
Nerostné suroviny / Využívání zdrojů stavebních nerostných surovin