Zabezpečení systému jakosti v senzorické laboratoři dle požadavků ČSN EN ISO/IEC 17025 – Ester VOTAVOVÁ
Ester VOTAVOVÁ
Master's thesis
Zabezpečení systému jakosti v senzorické laboratoři dle požadavků ČSN EN ISO/IEC 17025
The Assurance of Quality System in Sensory Laboratory as required in ČSN EN ISO/IEC 17025
Anotácia:
Diplomová práce je zaměřena na zabezpečení jakosti v senzorické laboratoři podle požadavků normy ČSN EN ISO/IEC 17025. Teoretická část obsahuje přehled nejpoužívanějších systémů pro řízení jakosti v potravinářství, včetně systému a požadavků normy ČSN EN ISO/IEC 17025 užívané zkušebními a kalibračními laboratořemi a jejího rozpracování v dokument EA 4/09, kterým se řídí zkušební laboratoře vykonávající …viacAbstract:
This master thesis is aimed at the assurance of quality system in sensory laboratory as required in ČSN EN ISO IEC 17025. The theoretical part contains a survey of the most used systems of quality control in food industry, including a system and requirements of ČSN EN ISO/IEC 17025 used by testing and calibration laboratories and its elaboration in a document EA 4/09, which is used by testing laboratories …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 31. 5. 2005
Zverejniť od: 31. 5. 2005
Identifikátor:
1972
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 20. 6. 2005
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
VOTAVOVÁ, Ester. \textit{Zabezpečení systému jakosti v senzorické laboratoři dle požadavků ČSN EN ISO/IEC 17025}. Online. Diplomová práca. Zlín: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Faculty of Technology. 2005. Dostupné z: https://theses.cz/id/7kkn8n/.
Jak správně citovat práci
VOTAVOVÁ, Ester. Zabezpečení systému jakosti v senzorické laboratoři dle požadavků ČSN EN ISO/IEC 17025. Zlín, 2005. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 31. 05. 2005
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 31. 5. 2005 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlný text práce je k dispozici v elektronické podobě.
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyMaster programme / odbor:
Economics and management / Economics and hygiene of nutrition
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.