Dodržování hygienických a bezpečnostních předpisů ve školním stravování – Iveta KUCHAŘOVÁ
Iveta KUCHAŘOVÁ
Bakalářská práce
Dodržování hygienických a bezpečnostních předpisů ve školním stravování
Compliance with school meals health and safety regulations
Anotace:
Bakalářská práce je zaměřena na dodržování hygienických a bezpečnostních předpisů ve školním stravování. V teoretické části popisuji školní stravování, hygienické předpisy, systém kontrol, bezpečnost a ochranu zdraví při práci, bezpečnost a ochranu zdraví dětí, žáků a studentů ve školním stravování a vzdělávání dospělých. V praktické části zjišťuji znalosti základních pojmů a výrobních operací u vedoucích …víceAbstract:
The bachelor thesis is focused on compliance of hygienic and safety regulations in school canteen. In the theoretical part I am describing school meals, hygienic regulations, the system of control, safety and health protection during work, safety and health protection of children, pupils and students in school canteen and the education of adults.In the practical part I am presenting the results of …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 9. 4. 2014
Zveřejnit od: 9. 4. 2014
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: JUDr. Zdenka Nováková, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
KUCHAŘOVÁ, Iveta. Dodržování hygienických a bezpečnostních předpisů ve školním stravování. Olomouc, 2014. bakalářská práce (Bc.). UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI. Pedagogická fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 9.4.2014
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 9. 4. 2014 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI, Pedagogická fakultaUNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI
Pedagogická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Specializace v pedagogice / Učitelství praktického vyučování a odborného výcviku
Práce na příbuzné téma
-
Hygiena a bezpečnost výroby potravin ve firmě Alika a.s.
Zuzana KREJČOVÁ -
Nové možnosti Andragogiky ve vzdělávání dospělých osob
Josef Lancoš -
Udržitelnost ve společném stravování - Možnosti implementace biopotravin do společného stravování
Kateřina ROŠTOVÁ -
Analýza kvality stravování ve vybrané školní jídelně a ověření možností zlepšení vybraných ukazatelů spotřebního koše
Zdeněk STAROBA
Název
Vložil
Vloženo
Práva