Význam regionální gastronomie ve východních Čechách – Renata Oberreiterová
Renata Oberreiterová
Bachelor's thesis
Význam regionální gastronomie ve východních Čechách
The importance of gastronomy in the Eastern Bohemia
Anotácia:
Tato práce pojednává o významu gastronomie v cestovním ruchu. Zaměřena je na region východních Čech, na kterém se snaží ukázat, jaký potenciál mají tradiční pokrmy a krajové produkty pro rozvoj cestovního ruchu, a z toho plynoucí rozvoj celého regionu.Abstract:
This work deals with the importance of gastronomy in tourism. It is focused on the Eastern Bohemia region where it tries to show the potential of traditional dishes and local products for the tourism and for the whole region developement.
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 29. 9. 2009
Identifikátor:
http://www.vse.cz/vskp/eid/20082
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 21. 1. 2010
- Vedúci: Lena Mlejnková
- Oponent: Hana Zábranská
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Prazehttp://www.vse.cz/vskp/eid/20082
Vysoká škola ekonomická v Praze
Bachelor programme / odbor:
Mezinárodní ekonomické vztahy / Cestovní ruch a regionální rozvoj
Práce na příbuzné téma
-
Análisis del Turismo en Bohemia Oriental
Lucie SOKOLOVÁ -
El análisis del turismo en Bohemia Oriental
Lucie SOKOLOVÁ -
Potenciál hipoturistiky v turistickém regionu Východní Čechy
Lucie Dušková -
Vytvoření databáze registrovaných významných krajinných prvků ve vybraném území v působnosti AOPK Východní Čechy
Klára Kratochvílová -
Filmový cestovní ruch ve východních Čechách
Ondřej Plšek -
Venkovský cestovní ruch v jižních Čechách
Adéla Urbancová -
Venkovský cestovní ruch ve vybrané destinaci ČR
Martin Eiman -
Venkovský cestovní ruch v regionu jižní Čechy
Hana Janátová