Karel Beránek

Bachelor's thesis

Stravovací služby při společenských akcích - catering

Food and beverage services during social events - catering
Abstract:
V teoretické části je bakalářská práce zaměřena na objasnění důležitých pojmů týkajících se oblasti poskytování služeb ve stravování. Důraz je kladen zejména na oblast společného stravování. Jsou zde vysvětleny teoretická východiska pro jednotlivé druhy společenských akcí a charakterizována osoba event managera. Druhá, praktická část práce se věnuje provozní analýze konkrétní cateringové společnosti …more
Abstract:
The aim of the theoretical part of the bachelor thesis is to clarify the important terms concerning catering. The field of a collective catering services is emphasized. Theoretical approaches to different catering events are explained in detail. Furthermore, the event manager tasks are described. In the second - practical part, there is an analysis of a business of a specific catering company. The …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 10. 6. 2015

Thesis defence

  • Date of defence: 30. 5. 2016
  • Supervisor: Lena Mlejnková
  • Reader: Zuzana Kvítková

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola ekonomická v Praze
http://www.vse.cz/vskp/eid/49634