Využití metody Sous vide pro přípravu masa – Dominika Tamaši
Dominika Tamaši
Bakalářská práce
Využití metody Sous vide pro přípravu masa
Utilization of Methods Sous-Vide for Preparing Meat
Anotace:
Tato bakalářská práce se zabývá moderní technologií tepelné úpravy masa Sous-vide. První část se zaměřuje především na stavbu masa, jeho vlastnosti a rozličné způsoby tepelných úprav. Druhá část se zabývá technologií Sous-vide jejím využitím pro úpravu masa, srovná-ním s tradičními technologiemi a bezpečností upravené suroviny.Abstract:
This bachelor thesis deals with modern technology of heat treatment of meat Sous-vide. The first part focuses mainly on meat structure, his properties and various heat treatment. The second part deals with Sous-vide technology her utilization for meat processing, com-paring with traditional technologies and safety of treated raw materials
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 5. 2020
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
Tamaši, Dominika. Využití metody Sous vide pro přípravu masa. Zlín, 2020. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin
Práce na příbuzné téma
-
Bezpečnost potravin a dodržování bezpečnostních předpisů ve vybraném hotelu
Ademi Akhmetova -
Zhodnocení vybraných aspektů zajištění bezpečnosti potravin v gastronomických provozech
Václav Simmerl -
BEZPEČNOST POTRAVIN A DODRŽOVÁNÍ HYGIENICKÝCH PŘEDPISŮ V HOTELU ZANNAM
Anna Kobylková -
Způsoby zachování čerstvosti potravin dle zásad hygienických norem gastro zařízení
Michaela Kindlová -
Způsoby tepelné úpravy masa se zaměřením na úpravu metodou sous-vide
Anna Bartošíková -
Ftaláty v mase při tepelné úpravě sous-vide
Barbora Bartuňková -
Stanovení vitamínu B\dindex{12} v mase připravené metodou sous-vide
Michaela Merclová