Strukturní analýza polysacharidů pivovarského mláta s potenciálním využitím pro pekárenské účely – Marek Sogel
Marek Sogel
Bakalářská práce
Strukturní analýza polysacharidů pivovarského mláta s potenciálním využitím pro pekárenské účely
Structural analysis of brewery malt polysaccharides with potential use for bakery purposes
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2024
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
SOGEL, Marek. \textit{Strukturní analýza polysacharidů pivovarského mláta s potenciálním využitím pro pekárenské účely}. Online. Bakalářská práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2024. Dostupné z: https://theses.cz/id/7nb25q/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieBakalářský studijní program:
Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.