Vliv extraktů kůry vybraných kambodžských rostlin na etanolové kvašení a růst kontaminujících mikroorganismů v nápojích – Bc. Polina Cherepanova
Bc. Polina Cherepanova
Master's thesis
Vliv extraktů kůry vybraných kambodžských rostlin na etanolové kvašení a růst kontaminujících mikroorganismů v nápojích
Abstract:
Natural palm sap has been known as a tasty and refreshing beverage in tropical countries. In Cambodia, it is traditionally preserved with the addition of plant barks with probable but unproven antimicrobial activity. Ten ethanolic and aqueous extracts from five Cambodian plant barks were tested in vitro by the broth microdilution method. The results were determined as minimum inhibitory concentrations …more
Language used: English
Date on which the thesis was submitted / produced: 3. 5. 2021
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Pavel Nový, Ph.D.
- Reader: Marie Netopilová, Ing.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
CHEREPANOVA, Polina. \textit{Vliv extraktů kůry vybraných kambodžských rostlin na etanolové kvašení a růst kontaminujících mikroorganismů v nápojích}. Online. Master's thesis. Praha: Czech University of Life Sciences Prague, Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources. 2021. Available from: https://theses.cz/id/7nc4dv/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of Agrobiology, Food and Natural ResourcesMaster programme:
Food and Nutrition
Theses on a related topic
- No theses on a related topic available.
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights