Podnikatelský plán na založení restaurace v zámeckém komplexu Verušičky – Bc. Anna Dostálová
Bc. Anna Dostálová
Diplomová práce
Podnikatelský plán na založení restaurace v zámeckém komplexu Verušičky
Business Plan for the Establishment of a Restaurant in the Castle Compound Verušičky
Anotace:
Tato diplomová práce je vypracovaný podnikatelský plán na založení restaurace v zámeckém komplexu Verušičky. Součástí podnikatelského plánu je popis lokality, analýza konkurence, dodavatelé surovin a organizační struktura. Zaměřila jsem se také na marketingový a reklamní plán, které jsou, dle mého názoru, klíčem k úspěchu v podnikání. Hlavní částí podnikatelského plánu je finanční plán, který obsahuje …víceAbstract:
This diploma thesis is a business plan for establishing a restaurant in the chateau complex Verušičky. Part of the business plan is site description, competition analysis, raw material suppliers and organizational structure. I also focused on the marketing and advertising plan, which, in my opinion, is the key to success in business. The main part of the business plan is a financial plan that includes …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2. 5. 2018
Identifikátor:
https://is.vsh.cz/th/vdrf0/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 11. 6. 2018
- Vedoucí: PhDr. Marek Merhaut, Ph.D.
- Oponent: doc. Mgr. Ing. Karel Chadt, CSc.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
DOSTÁLOVÁ, Anna. \textit{Podnikatelský plán na založení restaurace v zámeckém komplexu Verušičky}. Online. Diplomová práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2018. Dostupné z: https://theses.cz/id/7qgh5a/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Magisterský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Práce na příbuzné téma
-
Vliv plemene, stáří a způsobu chovu jatečného skotu na jakostní ukazatele hovězího masa
Jarmila Janochová -
Vyhodnocení obsahu aminokyselin v hovězím mase býků českého strakatého plemene
Monika Šmachová -
Srovnání kvality hovězího masa z ekologického a konvenčního chovu plemene galloway
Silvie DAŇKOVÁ -
Problematika chovu plemene texas longhorn a investice do rodinné farmy
Richard Sůra -
Zhodnocení chovu plemene Wagyu v podmínkách konkrétního chovu v ČR
Sára Hortová -
Porovnání vybraných jakostních parametrů hovězího masa různých plemen za použití rozdílné tepelné úpravy
Anna Bartošíková -
Finanční analýza a finanční plán společnosti MODUS, spol. s r.o.
Michaela Horká -
A Business Plan for a Florist Start-up
Ema Fránková