Podnikatelský plán na založení restaurace v zámeckém komplexu Verušičky – Bc. Anna Dostálová
Bc. Anna Dostálová
Master's thesis
Podnikatelský plán na založení restaurace v zámeckém komplexu Verušičky
Business Plan for the Establishment of a Restaurant in the Castle Compound Verušičky
Abstract:
Tato diplomová práce je vypracovaný podnikatelský plán na založení restaurace v zámeckém komplexu Verušičky. Součástí podnikatelského plánu je popis lokality, analýza konkurence, dodavatelé surovin a organizační struktura. Zaměřila jsem se také na marketingový a reklamní plán, které jsou, dle mého názoru, klíčem k úspěchu v podnikání. Hlavní částí podnikatelského plánu je finanční plán, který obsahuje …moreAbstract:
This diploma thesis is a business plan for establishing a restaurant in the chateau complex Verušičky. Part of the business plan is site description, competition analysis, raw material suppliers and organizational structure. I also focused on the marketing and advertising plan, which, in my opinion, is the key to success in business. The main part of the business plan is a financial plan that includes …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 2. 5. 2018
Identifier:
https://is.vsh.cz/th/vdrf0/
Thesis defence
- Date of defence: 11. 6. 2018
- Supervisor: PhDr. Marek Merhaut, Ph.D.
- Reader: doc. Mgr. Ing. Karel Chadt, CSc.
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Master programme / field:
Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)
Theses on a related topic
-
Vliv plemene, stáří a způsobu chovu jatečného skotu na jakostní ukazatele hovězího masa
Jarmila Janochová -
Vyhodnocení obsahu aminokyselin v hovězím mase býků českého strakatého plemene
Monika Šmachová -
Srovnání kvality hovězího masa z ekologického a konvenčního chovu plemene galloway
Silvie DAŇKOVÁ -
Problematika chovu plemene texas longhorn a investice do rodinné farmy
Richard Sůra -
Zhodnocení chovu plemene Wagyu v podmínkách konkrétního chovu v ČR
Sára Hortová -
Porovnání vybraných jakostních parametrů hovězího masa různých plemen za použití rozdílné tepelné úpravy
Anna Bartošíková -
Finanční analýza a finanční plán společnosti MODUS, spol. s r.o.
Michaela Horká -
A Business Plan for a Florist Start-up
Ema Fránková