Vliv složení kultivačního média na hmotnostní spektra kvasinek druhů Cryptococcus laurentii a Cryptococcus flavescens – Vojtěch Ledvina
Vojtěch Ledvina
Diplomová práce
Vliv složení kultivačního média na hmotnostní spektra kvasinek druhů Cryptococcus laurentii a Cryptococcus flavescens
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 11. 5. 2015
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
LEDVINA, Vojtěch. \textit{Vliv složení kultivačního média na hmotnostní spektra kvasinek druhů Cryptococcus laurentii a Cryptococcus flavescens}. Online. Diplomová práce. Brno: Vysoké učení technické v Brně. 2015. Dostupné z: https://theses.cz/id/7sefdv/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Vysoké učení technické v Brně
Magisterský studijní program:
Chemie a technologie potravin
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Složky
Soubory
Skopal, M.
18. 12. 2021