Nutraceutický vliv fermentovaných produktů na imunitu a obranyschopnost u člověka – Bc. Veronika EIBLOVÁ
Bc. Veronika EIBLOVÁ
Bachelor's thesis
Nutraceutický vliv fermentovaných produktů na imunitu a obranyschopnost u člověka
Nutraceutical impact of fermented products on human immunity and self - defence mechanisms.
Anotácia:
Tato bakalářská práce osvětluje nutraceutický vliv fermentovaných výrobků na imunitu u člověka. Objasňuje vliv probiotik, prebiotik a synbiotik na počet lidských lymfocytů. Zkoumalo se, zda má opakovaného podávání fermentovaných potravinových produktů příznivý vlivna obranyschopnost člověka.Abstract:
This bachelor thesis deals with nutraceutical impact of fermented products on human immunity and self - defence mechanisms. It presents probiotics, prebiotics and synbiotics and their supposed healthy influence on human immunity and self - defence mechanisms. We can also find here comparing of conclusions of the intervention on immunity of organisms and the status of cell immunity and the quality of …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 4. 2008
Zverejniť od: 30. 4. 2008
Identifikátor:
9624
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 3. 6. 2008
- Vedúci: doc. MUDr. Petr Petr, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
EIBLOVÁ, Veronika. \textit{Nutraceutický vliv fermentovaných produktů na imunitu a obranyschopnost u člověka}. Online. Bakalárska práca. České Budějovice: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Faculty of Science. 2008. Dostupné z: https://theses.cz/id/7tknoo/.
Jak správně citovat práci
EIBLOVÁ, Veronika. Nutraceutický vliv fermentovaných produktů na imunitu a obranyschopnost u člověka. Č. Bud., 2008. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Přírodovědecká fakulta
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 30. 04. 2008
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 30. 4. 2008 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Přírodovědecká fakultaUniversity of South Bohemia in České Budějovice
Faculty of ScienceBachelor programme / odbor:
Biology / Biomedical Laboratory Techniques
Práce na příbuzné téma
-
Mléčné vysokotučné produkty s obsahem probiotik
Kateřina Šebestová -
Bioaktivní peptidy mléka a mléčných produktů
Eliška Hájková -
Probiotika, prebiotika, synbiotika a postbiotika v mateřském mléce a formulích
Lucie ŠEBÍKOVÁ -
Prebiotika ve výživě člověka
Michaela Podborská -
Prebiotika jako zdroj uhlíku pro Listeria monocytogenes
Anna Daťková -
Účinky hmyzího chitinu na laktobacily a jeho význam jako prebiotika
Marie Neprašová -
Účinky hmyzího chitinu na bifidobakterie a jeho význam jako prebiotika
Veronika Seidlerová -
Probiotika, prebiotika, synbiotika a postbiotika v mateřském mléce a formulích
Lucie ŠEBÍKOVÁ
Názov
Vložil
Vložené
Práva
Theses 7tknoo 7tknoo/2
21. 8. 2009