Bc. Jiří Prokop

Diplomová práce

Analytické a senzorické hodnocení odrůdových ovocných šťáv

Analytical and sensory evaluation of varietal fruit juices
Anotace:
Tato diplomová práce na téma analytické a senzorické hodnocení odrůdových ovocných šťáv se zabývá analytickým a senzorickým hodnocením odrůdových ovocných šťáv se zaměřením na jablka a hrušky. Literární přehled pojednává o ovoci a rozčleňuje ho do základních kategorií. Podrobněji popisuje jablka a hrušky. V této části je popsána výroba ovocných šťáv a jednotlivé technologické kroky používané při výrobě …více
Abstract:
This diploma thesis on the topic of analytical and sensory evaluation of varietal fruit juices deals with the analytical and sensory evaluation of varietal fruit juices with a focus on apples and pears. The literature review deals with fruit and devides it into basic categories, and describes apples and pears in more detail. This part describes the production of fruit juices and individual technological …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 4. 2021

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Petr Šnurkovič, Ph.D. DiS.
  • Oponent: Miroslav Vachůn, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakulta