Možnosti výroby piva z koncentrátů. – Bc. Renáta Dufková
Bc. Renáta Dufková
Diplomová práce
Možnosti výroby piva z koncentrátů.
Options of producing beer from concentrate
Anotace:
Hlavním cílem diplomové práce na téma: „Možnosti výroby piva z koncentrátů“ bylo vyrobit 10 variant piva za použití sladinových koncentrátů a také sladu. Teoretická část se zabývá surovinami, které se používají k výrobě piva, technologií výroby piva ze surovin a také z mladinových i sladinových koncentrátů. V literární rešerši jsou dále popsány sladinové a mladinové výtažky. V praktické části práce …víceAbstract:
The main aim of this master thesis called „Options of producing beer from concentra-te“ was producing 10 beer variants using wort concentrate as well as brewer´s malt. The theoretical part deals with the ingredients that are used in beer production, technology of producing beer from these ingredients as well as from the wort concentrate. In the literary research wort extracts are described further …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 4. 2018
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Tomáš Gregor, Ph.D.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Agronomická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
-
Senzorická kvalita masa jelenovitých ve vztahu ke složení a fyzikálně-chemickým vlastnostem masa
Klára Mikulíková -
Theory and Practice of a Translation of a Technical Text from the Field of Sensory Analysis of Wine
Marie Chmelinová -
Thermo-mechanical Properties, Solvent Retention Capacity and Sensory Quality of Composite Teff-wheat Flour
Tomáš David -
Effect of Formulation on Physico-chemical and Sensory Properties of Beer
Brem Sam -
Effect of dry and wet ageing on the physical and sensory quality of common eland meat.
Glindys Virginia Luciano Martinez -
Vliv technologického postupu na kvalitu sladové whisky
Petr Havlát -
Atypické pivní a sladové nápoje
Tomáš Rüll -
Možnosti modifikace receptur pro výrobu nealkoholického piva
Pavel Kovář