Detekce a charakterizace vybraných Bacillus spp. včetně toxinogenních Bacillus cereus v potravinách – Bc. Petra Zídková
Bc. Petra Zídková
Diplomová práce
Detekce a charakterizace vybraných Bacillus spp. včetně toxinogenních Bacillus cereus v potravinách
Detection and characterisation of selected Bacillus spp. including toxinogenic B. cereus in food
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2018
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ZÍDKOVÁ, Petra. \textit{Detekce a charakterizace vybraných Bacillus spp. včetně toxinogenních Bacillus cereus v potravinách}. Online. Diplomová práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2018. Dostupné z: https://theses.cz/id/7wdobu/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická
Fakulta potravinářské a biochemické technologieMagisterský studijní program:
Biochemie a biotechnologie
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.