Využití antioxidantů a konzervantů rostlinného původu při výrobě masných výrobků – Štěpán Janoud
Štěpán Janoud
Bachelor's thesis
Využití antioxidantů a konzervantů rostlinného původu při výrobě masných výrobků
Use of antioxidants and preservatives of plant origin in the production of meat products
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2018
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
JANOUD, Štěpán. \textit{Využití antioxidantů a konzervantů rostlinného původu při výrobě masných výrobků}. Online. Bakalárska práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2018. Dostupné z: https://theses.cz/id/7wh1hk/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
University of Chemistry and Technology
Faculty of Food and Biochemical TechnologyBachelor programme:
Potravinářská a biochemická technologie
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.