Bc. Veronika Šlapáková

Bakalářská práce

Biopotraviny v cukrářství

Organic food in confectionery
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá biopotravinami v cukrářství. Biopotraviny jsou aktuálním trendem v gastronomii a zároveň mají pozitivní dopad na životní prostředí. Cíl bakalářské práce je zjistit, jak hojně jsou v cukrářské výrobě používané biopotraviny a zda, případně jakým způsobem, ovlivňují finální produkt a poptávku po produktu. V návaznosti na dosažení cíle je využito několika metod. V teoretické …více
Abstract:
The bachelor thesis deals with organic food in the confectionery. Organic food is a current trend in gastronomy and at the same time has a positive impact on the environment. The aim of the bachelor thesis is to find out how widely organic food is used in confectionery production and whether, respectively how, it affects the final product and the demand for the product. For the purpose of achieving …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 6. 2022

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 6. 9. 2022
  • Vedoucí: Ing. Lada Petránková
  • Oponent: Ing. Jiří Zelený, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová a ekonomická