Bc. Veronika Šlapáková
Bakalářská práce
Biopotraviny v cukrářství
Organic food in confectionery
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá biopotravinami v cukrářství. Biopotraviny jsou aktuálním trendem v gastronomii a zároveň mají pozitivní dopad na životní prostředí. Cíl bakalářské práce je zjistit, jak hojně jsou v cukrářské výrobě používané biopotraviny a zda, případně jakým způsobem, ovlivňují finální produkt a poptávku po produktu. V návaznosti na dosažení cíle je využito několika metod. V teoretické …víceAbstract:
The bachelor thesis deals with organic food in the confectionery. Organic food is a current trend in gastronomy and at the same time has a positive impact on the environment. The aim of the bachelor thesis is to find out how widely organic food is used in confectionery production and whether, respectively how, it affects the final product and the demand for the product. For the purpose of achieving …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 6. 2022
Identifikátor:
https://is.vshe.cz/th/jb3qt/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 6. 9. 2022
- Vedoucí: Ing. Lada Petránková
- Oponent: Ing. Jiří Zelený, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová a ekonomickáVysoká škola hotelová a ekonomická
Bakalářský studijní program / obor:
Hotelnictví, cestovní ruch a marketing / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Pesticidy a jejich metabolity v ekologické produkci zeleniny – je bio skutečně bio?
Eliška Vašáková -
Permakultura jako forma využitelná pro lokální produkci bio zeleniny
Tereza Žitná -
Bio - bedýnky versus bio - košíky: charakteristiky spotřebitelů biopotravin
Jana Unčovská -
Identifikace postojů zákazníků ke značce BIO - produkt ekologického zemědělství
Zuzana Pyšová -
Systém prognózy a využití biologických přípravků pro regulaci patogenů v množitelských porostech bio brambor
Martin Bucek -
Bio-chmel v podmínkách ČR a jeho perspektivy
Kateřina Janoušová -
Postupy pro produkci certifikované bio-sadby brambor v podmínkách ČR
David Havlíček -
Problematika produkce bio osiv v České republice
Markéta Zbořilová