Bc. Veronika Šlapáková
Bachelor's thesis
Biopotraviny v cukrářství
Organic food in confectionery
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá biopotravinami v cukrářství. Biopotraviny jsou aktuálním trendem v gastronomii a zároveň mají pozitivní dopad na životní prostředí. Cíl bakalářské práce je zjistit, jak hojně jsou v cukrářské výrobě používané biopotraviny a zda, případně jakým způsobem, ovlivňují finální produkt a poptávku po produktu. V návaznosti na dosažení cíle je využito několika metod. V teoretické …moreAbstract:
The bachelor thesis deals with organic food in the confectionery. Organic food is a current trend in gastronomy and at the same time has a positive impact on the environment. The aim of the bachelor thesis is to find out how widely organic food is used in confectionery production and whether, respectively how, it affects the final product and the demand for the product. For the purpose of achieving …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 20. 6. 2022
Identifier:
https://is.vshe.cz/th/jb3qt/
Thesis defence
- Date of defence: 6. 9. 2022
- Supervisor: Ing. Lada Petránková
- Reader: Ing. Jiří Zelený, Ph.D.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová a ekonomickáInstitute of Hospitality Management and Economics
Bachelor programme / field:
Hospitality Management, Tourism and Marketing / Hospitality Management
Theses on a related topic
-
Pesticidy a jejich metabolity v ekologické produkci zeleniny – je bio skutečně bio?
Eliška Vašáková -
Permakultura jako forma využitelná pro lokální produkci bio zeleniny
Tereza Žitná -
Bio - bedýnky versus bio - košíky: charakteristiky spotřebitelů biopotravin
Jana Unčovská -
Identifikace postojů zákazníků ke značce BIO - produkt ekologického zemědělství
Zuzana Pyšová -
Systém prognózy a využití biologických přípravků pro regulaci patogenů v množitelských porostech bio brambor
Martin Bucek -
Regionální trh vybranými bio komoditami: bio brambory, ovoce a zelenina
Pavla TANCEROVÁ -
Bio-chmel v podmínkách ČR a jeho perspektivy
Kateřina Janoušová -
Postupy pro produkci certifikované bio-sadby brambor v podmínkách ČR
David Havlíček