Bc. Veronika Šlapáková

Bachelor's thesis

Biopotraviny v cukrářství

Organic food in confectionery
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá biopotravinami v cukrářství. Biopotraviny jsou aktuálním trendem v gastronomii a zároveň mají pozitivní dopad na životní prostředí. Cíl bakalářské práce je zjistit, jak hojně jsou v cukrářské výrobě používané biopotraviny a zda, případně jakým způsobem, ovlivňují finální produkt a poptávku po produktu. V návaznosti na dosažení cíle je využito několika metod. V teoretické …more
Abstract:
The bachelor thesis deals with organic food in the confectionery. Organic food is a current trend in gastronomy and at the same time has a positive impact on the environment. The aim of the bachelor thesis is to find out how widely organic food is used in confectionery production and whether, respectively how, it affects the final product and the demand for the product. For the purpose of achieving …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 20. 6. 2022

Thesis defence

  • Date of defence: 6. 9. 2022
  • Supervisor: Ing. Lada Petránková
  • Reader: Ing. Jiří Zelený, Ph.D.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová a ekonomická