Michaela Svobodová

Bakalářská práce

Management stravovacích služeb v kontextu současných trendů

Managing catering services to be in line with current trends
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá managementem stravovacích zařízení a jimi poskytovaných služeb ve spojení s aktuálními trendy v oblasti gastronomie se zaměřením na lokalitu Praha. V teoretické části práce jsou nejprve vymezeny pojmy jako gastronomie, gastroturismus, následně popsány současné trendy i alternativní stravovací styly a zmíněna vybraná gastronomická zařízení se specifickým konceptem zaměřeným …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 16. 11. 2021
Identifikátor: http://evskp.uhk.cz/eB13284

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 13. 1. 2022
  • Vedoucí: Mgr. Michal Trousil, Ph.D.
  • Oponent: Ing. Mgr. Bc. Libor Lněnička, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 18. 1. 2022 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Hradec Králové

Univerzita Hradec Králové

Fakulta informatiky a managementu

Bakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Management cestovního ruchu

  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.