Management stravovacích služeb v kontextu současných trendů – Michaela Svobodová
Michaela Svobodová
Bakalářská práce
Management stravovacích služeb v kontextu současných trendů
Managing catering services to be in line with current trends
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá managementem stravovacích zařízení a jimi poskytovaných služeb ve spojení s aktuálními trendy v oblasti gastronomie se zaměřením na lokalitu Praha. V teoretické části práce jsou nejprve vymezeny pojmy jako gastronomie, gastroturismus, následně popsány současné trendy i alternativní stravovací styly a zmíněna vybraná gastronomická zařízení se specifickým konceptem zaměřeným …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 16. 11. 2021
Identifikátor:
http://evskp.uhk.cz/eB13284
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 13. 1. 2022
- Vedoucí: Mgr. Michal Trousil, Ph.D.
- Oponent: Ing. Mgr. Bc. Libor Lněnička, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 18. 1. 2022 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Hradec KrálovéUniverzita Hradec Králové
Fakulta informatiky a managementuBakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Management cestovního ruchu
Práce na příbuzné téma
-
Veganská gastronomie v ČR
Dominika Churanová -
Komparativní analýza dopadů pandemie na vybrané podniky v oblasti gastronomie
Kristýna Hladíková -
Gastronomie jako součást kulturního dědictví a její využití v cestovním ruchu
Radka Cikánová -
Gastronomie jako součást kulturního dědictví v cestovním ruchu
Veronika Janečková -
Vietnamská gastronomie v Praze
Anh Nguyenová -
Řízení kvality služeb v oblasti gastronomie
Kristýna Štěpánková -
Řecká gastronomie
Lucie Lipusová -
Mapování úrovně gastronomie ve vybraných restauracích v Českých Budějovicích
David DVOŘÁK
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Složky
Soubory
Kohout, J.
19. 1. 2022
Kohout, J.
19. 1. 2022