Iveta Sokolová

Bachelor's thesis

Využití non-kultivačních metod ke studiu mikroflóry fermentovaných potravin a nápojů

Application of Non-cultivation Methods to Investigate Microflora of Fermented Foods and Beverages
Abstract:
Téma této bakalářské práce zní Využití non-kultivačních metod ke studiu mikroflóry fermentovaných potravin a nápojů. Cílem mé bakalářské práce bylo seznámení s potravinami a působení mikroorganismů na ně, fermentovanými potravinami a nápoji a vyskytujících se mikroorganismů v nich. Využití kultivačních a non-kultivačních metod ke studiu mikroflóry těchto potravin. Mezi nejdůležitější nekultivační metody …more
Abstract:
The topic of the current thesis is The usage of non-cultivated methods to study of microorganism in fermented food and drinks. The aim of the current thesis was to familiarization with food and the influence of microorganism, fermented food and drink and occuring microorganism. The usage of cultivated and non-cultivated methods to study microorganism in that food. The most important non-cultivated …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 4. 5. 2017

Thesis defence

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

Sokolová, Iveta. Využití non-kultivačních metod ke studiu mikroflóry fermentovaných potravin a nápojů. Zlín, 2017. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe