Bc. Marta Durdíková

Bakalářská práce

Kalkulace nákladů ve vybraném podniku

Anotace:
Bakalářská práce se zabývá kalkulací nákladů v restauraci Gurmán. Kalkulačních technik je několik a vybrat tu, která bude nejvíce efektivní je složitý proces, který můžeme zjistit jedině aplikací na daný výrobek. Proto v restauraci aplikuji přirážkovou kalkulaci si rozvrhovou základnou na přímý materiál na jednici, kde tento způsob je využíván zvlášť na náklady pro restauraci a zvlášť na rozvor, který …více
Abstract:
The bachelor thesis deals with cost calculation in Gurmán restaurant. A costing technique is a tool that will serve as an application management tool. Therefore, in the restaurant I apply a surcharge calculation and a scheduling base to direct material to the unit, where this method is particularly well suited to the cost and restaurant. As a result of the total cost of the product, all costs are higher …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 4. 2019

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 24. 6. 2019
  • Vedoucí: Ing. Lukáš Polanecký
  • Oponent: Ing. Lukáš Pešek

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích