Bc. Tereza Soumarová

Diplomová práce

Změny mikrobiologické jakosti ochucených olivových olejů v průběhu skladování

Changes in the microbiological quality of flavoured olive oils during storage
Anotace:
Tato diplomová práce se zabývá změnou mikrobiologické jakosti ochucených olivových olejů během skladování. Teoretická část je zaměřena na výrobu, složení olivového oleje a jeho blahodárné účinky na zdraví. Dále na optimální podmínky skladování olivového oleje a mikrobiální kvalitu, která může být ovlivněna druhem ochucení. V praktické části se práce věnuje mikrobiologickým rozborům ochucených olivových …více
Abstract:
This diploma thesis deals with the change of microbiological quality of flavoured olive oils during storage. The theoretical part is focused on the production composition of olive oil and its beneficial effects on health. It describes the optimal storage conditions for olive oils and the microbial quality which can be affected by the type of flavouring. In the practical part the work deals with microbiological …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 4. 2021

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: doc. MVDr. Olga Cwiková, Ph.D.
  • Oponent: Michal Kosař, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta

Mendelova univerzita v Brně

Agronomická fakulta

Magisterský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Jakost a zdravotní nezávadnost potravin