Využití netradičních surovin při výrobě chleba a běžného pečiva – Iva Suchánková
Iva Suchánková
Bachelor's thesis
Využití netradičních surovin při výrobě chleba a běžného pečiva
Using non-traditional raw materials for the production of bread and bakery products.
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá využitím netradičních surovin pro výrobu chleba a běžného pečiva. Práce je rozdělena na dvě části. V první části jsou uvedeny základní a pomocné suroviny pro výrobu pekárenských výrobků, samotný postup pečení a legislativní rozdělení. V druhé části práce jsou popsány netradiční suroviny (tritikale, ječmen, slad, sladový květ, vláknina, termicky upravené obiloviny, čirok, …moreAbstract:
Bachelor thesis deals with non-traditional raw materials for the production of bread and bakery products. The work is divided into two parts. The first section provides basic and auxiliary raw materials for the production of bakery products, baking procedure itself and the legislative division. The second part describes non-traditional raw materials (triticale, barley, malt, malt sprouts, fiber, thermally …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 25. 4. 2016
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Viera Šottníková, Ph.D.
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendel University in Brno
Faculty of AgronomyBachelor programme / field:
Chemistry and Food Technology / Food Technology
Theses on a related topic
-
Výroba nealkoholických nápojů z netradičních surovin
Martina Sedláčková -
Sledování a hodnocení účinnosti vybraných komerčních zlepšujících přípravků pro běžné pečivo
Alena ŘÍHOVÁ -
Animační videoklip Chleba
Šimon Pávek -
Animační videoklip Chleba
Hana Ptáčková -
Kdo peče pecen? Zkoumání souvislosti mezi domácím pečením chleba z kvásku a environmentálně příznivým způsobem života
Barbora Valešová -
Konkurence participiálních konstrukcí a hypotaxe v litevštině a prostředky jejich převodu do češtiny na základě analýzy "Ořechového chleba" od Sauliuse Šaltenise
Pavlína Varmužová -
Proces výroby rímskeho chleba na základe reliéfu z hrobky Marca Vergilia Eurysaca
Barbora Ruffíni -
Analýza cenového vývoje chleba
Radim Syrovátko
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights
Theses 802e6r 802e6r/2
25/4/2016