Využití netradičních surovin při výrobě chleba a běžného pečiva – Iva Suchánková
Iva Suchánková
Bachelor's thesis
Využití netradičních surovin při výrobě chleba a běžného pečiva
Using non-traditional raw materials for the production of bread and bakery products.
Anotácia:
Bakalářská práce se zabývá využitím netradičních surovin pro výrobu chleba a běžného pečiva. Práce je rozdělena na dvě části. V první části jsou uvedeny základní a pomocné suroviny pro výrobu pekárenských výrobků, samotný postup pečení a legislativní rozdělení. V druhé části práce jsou popsány netradiční suroviny (tritikale, ječmen, slad, sladový květ, vláknina, termicky upravené obiloviny, čirok, …viacAbstract:
Bachelor thesis deals with non-traditional raw materials for the production of bread and bakery products. The work is divided into two parts. The first section provides basic and auxiliary raw materials for the production of bakery products, baking procedure itself and the legislative division. The second part describes non-traditional raw materials (triticale, barley, malt, malt sprouts, fiber, thermally …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 4. 2016
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: Ing. Viera Šottníková, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendel University in Brno
Faculty of AgronomyBachelor programme / odbor:
Chemistry and Food Technology / Food Technology
Práce na příbuzné téma
-
Sledování a hodnocení účinnosti vybraných komerčních zlepšujících přípravků pro běžné pečivo
Alena ŘÍHOVÁ -
Vliv přídatných látek na kvalitu chleba a běžného pečiva
Hana Keindlová -
Animační videoklip Chleba
Šimon Pávek -
Animační videoklip Chleba
Hana Ptáčková -
Kdo peče pecen? Zkoumání souvislosti mezi domácím pečením chleba z kvásku a environmentálně příznivým způsobem života
Barbora Valešová -
Konkurence participiálních konstrukcí a hypotaxe v litevštině a prostředky jejich převodu do češtiny na základě analýzy "Ořechového chleba" od Sauliuse Šaltenise
Pavlína Varmužová -
Proces výroby rímskeho chleba na základe reliéfu z hrobky Marca Vergilia Eurysaca
Barbora Ruffíni -
Analýza cenového vývoje chleba
Radim Syrovátko
Názov
Vložil
Vložené
Práva