Bc. Lucie Nahodilová

Master's thesis

Podnikatelský záměr v oblasti gastronomie

Business plan in gastronomy section
Abstract:
Tématem diplomové práce je podnikatelský záměr v oblasti gastronomie. Cílem této práce je vytvořit ji tak, aby případně posloužila jako předloha majitelům podniků, kteří nemají žádné předešlé podnikatelské zkušenosti ani podnikohospodářské vzdělání. Tato práce pojednává o relevantním obsahu podnikatelského plánu pro gastro provozovnu, o tom, jakým způsobem při jeho sestavování postupovat a jak nastavit …more
Abstract:
The topic of the diploma thesis is the business plan in the field of gastronomy. The aim of this work is creating a pattern that could be used by business owners who do not have any previous business experience or entrepreneurial education. This paper deals with the relevant content of the business plan for the gastronomic establishment, explaining how to build the plan and how to set up the appropriate …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 22. 11. 2017

Thesis defence

  • Date of defence: 17. 1. 2018
  • Supervisor: doc. Mgr. Ing. Karel Chadt, CSc.
  • Reader: doc. Ing. Lenka Turnerová, CSc.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze

Institute of Hospitality Management in Prague

Master programme / field:
Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management (Study in Czech)