Podnikatelský záměr v oblasti gastronomie – Bc. Lucie Nahodilová
Bc. Lucie Nahodilová
Diplomová práce
Podnikatelský záměr v oblasti gastronomie
Business plan in gastronomy section
Anotace:
Tématem diplomové práce je podnikatelský záměr v oblasti gastronomie. Cílem této práce je vytvořit ji tak, aby případně posloužila jako předloha majitelům podniků, kteří nemají žádné předešlé podnikatelské zkušenosti ani podnikohospodářské vzdělání. Tato práce pojednává o relevantním obsahu podnikatelského plánu pro gastro provozovnu, o tom, jakým způsobem při jeho sestavování postupovat a jak nastavit …víceAbstract:
The topic of the diploma thesis is the business plan in the field of gastronomy. The aim of this work is creating a pattern that could be used by business owners who do not have any previous business experience or entrepreneurial education. This paper deals with the relevant content of the business plan for the gastronomic establishment, explaining how to build the plan and how to set up the appropriate …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 11. 2017
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/16234/vsh_m/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 17. 1. 2018
- Vedoucí: doc. Mgr. Ing. Karel Chadt, CSc.
- Oponent: doc. Ing. Lenka Turnerová, CSc.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
NAHODILOVÁ, Lucie. \textit{Podnikatelský záměr v oblasti gastronomie}. Online. Diplomová práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2017. Dostupné z: https://theses.cz/id/80h6aa/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Magisterský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Práce na příbuzné téma
-
Podnikatelský plán pro založení rodinného podniku
Viktor Juštík -
Podnikatelský plán Integrace pokladních a IT systémů
Michal Zelinka -
Analýza gastronomického provozu "Gastro U Moniky" v Brně
Lenka Pavlíková -
Business plan to start a new business
Martina Kabáčová -
Business plan for an entrepreneur, a Bubble Tea shop in Prague
THI KIM XUYEN TRAN -
Financial Business Plan of a New Company
Tomáš Fibich -
Creating the optimal business plan for a Prague Kindergarten
Kerem Berk Erdin -
Business Plan for a Chosen Business
Natalya Kolcheva