Ing. Tereza Serbusová

Master's thesis

Gastronomické služby ve vybrané lokalitě

Gastronomic services in the selected location
Abstract:
Hlavním cílem diplomové práce je poskytnout přehled o gastronomických službách ve vybrané lokalitě (Praha 12) a poukázat na úroveň poskytovaných služeb. Vedlejším cílem diplomové práce je navrhnout vhodná opatření pro rozvoj těchto služeb. Informace uvedené v teoreticko–metodologické části jsou zpracovány ze sekundárních zdrojů, které jsou získány z odborných knih, odborných časopisů a z důvěryhodných …more
Abstract:
The main objective of the thesis is to provide the summary of the gastronomic services in the selected location (Prague 12) and highlight the level of services provided. The secondary objective of the thesis is to propose the appropriate measures for the development of these services. The information in the theoretical–methodological part are processed from secondary sources which are obtained from …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 9. 5. 2013

Thesis defence

  • Date of defence: 10. 6. 2013
  • Supervisor: Ing. Blanka Zimáková
  • Reader: Ing. Zbyněk Vinš

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze

Institute of Hospitality Management in Prague

Master programme / field:
Gastronomy , Hospitality Management and Tourism / Hospitality and Spa Management