Gastronomické služby ve vybrané lokalitě – Ing. Tereza Serbusová
Ing. Tereza Serbusová
Diplomová práce
Gastronomické služby ve vybrané lokalitě
Gastronomic services in the selected location
Anotace:
Hlavním cílem diplomové práce je poskytnout přehled o gastronomických službách ve vybrané lokalitě (Praha 12) a poukázat na úroveň poskytovaných služeb. Vedlejším cílem diplomové práce je navrhnout vhodná opatření pro rozvoj těchto služeb. Informace uvedené v teoreticko–metodologické části jsou zpracovány ze sekundárních zdrojů, které jsou získány z odborných knih, odborných časopisů a z důvěryhodných …víceAbstract:
The main objective of the thesis is to provide the summary of the gastronomic services in the selected location (Prague 12) and highlight the level of services provided. The secondary objective of the thesis is to propose the appropriate measures for the development of these services. The information in the theoretical–methodological part are processed from secondary sources which are obtained from …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 9. 5. 2013
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/6009/vsh_m/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 10. 6. 2013
- Vedoucí: Ing. Blanka Zimáková
- Oponent: Ing. Zbyněk Vinš
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
SERBUSOVÁ, Tereza. \textit{Gastronomické služby ve vybrané lokalitě}. Online. Diplomová práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2013. Dostupné z: https://theses.cz/id/81jcu7/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Magisterský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Práce na příbuzné téma
-
Návrh gastronomického provozu Lovas&Lovas II
Anna Lovětinská -
Provozní studie vybraného gastronomického zařízení
Petra Novotná -
Marketing Communication in the Company Providing Gastronomic Services
Henry Zavaleta Moya -
Gastronomické služby v nákupních centrech
Tomáš Rys -
Gastronomické služby v nákupních centrech
Šárka Hrušková -
Gastronomické služby v lázních - trendy a specifika
Ida Mlčkovská -
Gastronomické služby v nákupných centrách
Richard Kuropčák -
Gastronomické služby v nákupních centrech
Slobodan Ubović