Bc. Jiřina Suchánková

Master's thesis

Mikrobiální kvalita vybraných druhů jedlého hmyzu

Microbial Quality of Selected Species of Edible Insects
Abstract:
Cílem diplomové práce bylo stanovit skupiny mikroorganizmů ve vzorcích jedlého hmyzu a porovnat mikrobiální kvalitu jednotlivého hmyzu. V teoretické části se diplomová práce zabývá charakteristikou vybraných druhů jedlého hmyzu, nutričním a mikrobiologickým složením hmyzu. Praktická část se zabývá konkrétním stanovením určitých skupin mikroorganizmů u živých, zamražených a tepelně opracovaných vzorků …more
Abstract:
The aim of the thesis was to determine the groups of microorganisms in samples of edible insects and compare the microbial quality of individual insects. The theoretical part of the thesis deals with the characteristics of selected species of edible insects, nutritional and microbiological composition of insects. The practical part deals with the specific determination of certain groups of microorganisms …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 28. 4. 2016
Accessible from:: 28. 4. 2016

Thesis defence

  • Supervisor: Ing. Jiří Mlček, Ph.D.

Citation record

The right form of listing the thesis as a source quoted

Suchánková, Jiřina. Mikrobiální kvalita vybraných druhů jedlého hmyzu. Zlín, 2016. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Full text of thesis

Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 28.4.2016

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • Soubory jsou od 28. 4. 2016 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Tomas Bata University in Zlín

Faculty of Technology

Master programme / field:
Chemistry and Food Technologies / Food Technology