Bc. Jiřina Suchánková

Master's thesis

Mikrobiální kvalita vybraných druhů jedlého hmyzu

Microbial Quality of Selected Species of Edible Insects
Anotácia:
Cílem diplomové práce bylo stanovit skupiny mikroorganizmů ve vzorcích jedlého hmyzu a porovnat mikrobiální kvalitu jednotlivého hmyzu. V teoretické části se diplomová práce zabývá charakteristikou vybraných druhů jedlého hmyzu, nutričním a mikrobiologickým složením hmyzu. Praktická část se zabývá konkrétním stanovením určitých skupin mikroorganizmů u živých, zamražených a tepelně opracovaných vzorků …viac
Abstract:
The aim of the thesis was to determine the groups of microorganisms in samples of edible insects and compare the microbial quality of individual insects. The theoretical part of the thesis deals with the characteristics of selected species of edible insects, nutritional and microbiological composition of insects. The practical part deals with the specific determination of certain groups of microorganisms …viac
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 28. 4. 2016
Zverejniť od: 28. 4. 2016

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedúci: Ing. Jiří Mlček, Ph.D.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Suchánková, Jiřina. Mikrobiální kvalita vybraných druhů jedlého hmyzu. Zlín, 2016. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 28.4.2016

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 28. 4. 2016 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Tomas Bata University in Zlín

Faculty of Technology

Master programme / odbor:
Chemistry and Food Technologies / Food Technology

Práce na příbuzné téma