Nebuď plýtvák-intervenční projekt – Mgr. Lucie Vlková
Mgr. Lucie Vlková
Diplomová práce
Nebuď plýtvák-intervenční projekt
Dont be a waster of food - the intervention project
Anotace:
Plýtvání potravinami je globální problém, který nabývá stále většího politického i sociálního významu. Nepředstavuje pouze plýtvání cennými výživovými zdroji, ale také vodou, půdou, kapitálem a energií. Má negativní dopad na životní prostředí a ekonomiku jednotlivých zemí. Světové, regionální i národní organizace soustředí svoji snahu na hledání takových opatření, která by vedla k předcházení a omezení …víceAbstract:
Food wastage is a global problem the political and social significance of which keeps increasing. It means not only wastage of valuable nutritional sources but also wastage of water, soil, capital and energy. It has a negative effect on the environment and economy of individual countries. Regional and national organizations in the world focus their effort on looking for such measures which will prevent …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 5. 2017
Identifikátor:
https://is.muni.cz/th/o0zgn/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 13. 6. 2017
- Vedoucí: MVDr. Halina Matějová
- Oponent: prof. MUDr. Bc. Zuzana Derflerová Brázdová, DrSc.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Lékařská fakultaMasarykova univerzita
Lékařská fakultaMagisterský studijní program / obor:
Specializace ve zdravotnictví / Nutriční specialista
Práce na příbuzné téma
-
Waste of food by consumers in gastronomic establishments
Karla Procházková -
Role marketingových a obchodních aktivit maloobchodních prodejen v oblasti plýtvání potravinami
Martina Kutálková -
Dopad krize COVID-19 na chování spotřebitele na trhu s potravinami
Soňa Lavičková -
Chování spotřebitele v oblasti plýtvání potravinami
Šárka Hlahůlková -
Změny v chování spotřebitele v souvislosti s COVID-19 na trhu s potravinami
Jiřina PANSKÁ -
Slevové akce a jejich vliv na chování spotřebitelů při nákupu potravin v kontextu plýtvání potravinami
Marek Brodský -
Nákupní chování spotřebitele a plýtvání potravinami. Umístění ovoce a zeleniny v nákupním vozíku.
Karla Mičkerová -
Chování spotřebitele na trhu s potravinami
Lucie Šamánková