Optimalizace studia žáků oboru kuchař na hotelové škole s akcentem na praktické vyučování – Daniel Toman
Daniel Toman
Bakalářská práce
Optimalizace studia žáků oboru kuchař na hotelové škole s akcentem na praktické vyučování
Optimizing the study of cook students at the hotel school with an emphasis on practical lessons
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá kroky a postupy výuky žáků oboru kuchař. Rozsahem časové dostatečnosti nastavení tematického plánu včetně kladení důrazu na výstupy žáků při odborné praxi. Teoretická část se věnuje především přípravě žáků 1. až 3. ročníků, včetně analyzování vyučovacího procesu pro zefektivnění způsobu učení za pomoci podkladů získaných ve druhé části bakalářské práce. Empirická část je …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 17. 5. 2021
Identifikátor:
http://evskp.uhk.cz/eB12873
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 7. 6. 2021
- Vedoucí: PhDr. Josef Kasal, MBA, Ph.D.
- Oponent: doc. PhDr. PaedDr. Kamil Janiš, CSc.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
TOMAN, Daniel. \textit{Optimalizace studia žáků oboru kuchař na hotelové škole s akcentem na praktické vyučování}. Online. Bakalářská práce. Hradec Králové: Univerzita Hradec Králové, Pedagogická fakulta. 2021. Dostupné z: https://theses.cz/id/832035/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 14. 6. 2021 dostupné: světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Hradec KrálovéUniverzita Hradec Králové
Pedagogická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Specializace v pedagogice / Učitelství praktického vyučování
Práce na příbuzné téma
-
Výuka žáků výtvarného oboru na ZUŠ s integrací prvků arteterapie. Výtvarný obor na ZUŠ jako prostředek ke vzdělání, hře s materiálem a sebevyjádření.
Andrea ZENERAL KLIMENTOVÁ -
Zpracování a využití názorných pomůcek při výuce žáků oboru autoelektrikář
Jiří Wieczorek -
Systémy ochrany životního prostředí v autoprůmyslu a nakládání s odpady v dílnách pro výuku praktického výcviku žáků učebního oboru Mechanik opravář motorových vozidel
Marek Jirků -
Kreativita odborného výcviku v oboru gastronomie
Kamil ŠČERBA -
Výuka odborného výcviku u žáků se speciálními vzdělávacími potřebami oboru vzdělání zahradnické práce
Petr Pětník -
Návrh inovace profilové složky vzdělávání oboru 34-56-L/01 Fotograf
Pavel Hrančík -
Způsoby evidence zásob a jejich optimalizace se zaměřením na konkrétní podnik
Romana Brázdová -
Případová studie společnosti - optimalizace personálních činností v organizaci
Filip Ort
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Složky
Soubory
Kohout, J.
15. 6. 2021
Kohout, J.
15. 6. 2021