Podnikatelský plán tematicky zaměřené restaurace – Jiří Kűchler
Jiří Kűchler
Master's thesis
Podnikatelský plán tematicky zaměřené restaurace
A Business Plan for a Theme Restaurant
Abstract:
Tato diplomová práce se zabývá problematikou vypracování podnikatelského plánu pro tematicky zaměřenou restauraci ve městě Zlíně. Tematicky zaměřenou restaurací je přitom myšlena originální steaková restaurace koncipovaná v severoamerickém stylu. Práce se skládá celkem ze dvou částí a to z části teoretické a části praktické. V teoretické části je nejdříve krátce věnována pozornost některým otázkám …moreAbstract:
The topic of the thesis is creating a business plan for a theme restaurant in the town of Zlín, the concept of the restaurant being a steak restaurant in North American style. The thesis consists of two parts - theoretical and practical. The theoretical part starts with addressing issues connected with the entrepreneur and entrepreneurship briefly and goes on to analyze the essence of the business …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 17. 5. 2016
Identifier:
http://www.vse.cz/vskp/eid/53221
Thesis defence
- Date of defence: 1. 2. 2017
- Supervisor: Ladislav Hartman
- Reader: Blanka Habrmanová
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola ekonomická v Prazehttp://www.vse.cz/vskp/eid/53221
Vysoká škola ekonomická v Praze
Master programme / field:
Ekonomika a management / Podniková ekonomika a management
Theses on a related topic
-
Business Plan for a Gastronomic Restaurant
Zlata Skrypnik -
Factors influencing success of a business: A Business Plan of an Indian Restaurant in Prague
Rikesh Lalubhai Shah -
A Business Plan for the Establishment of a Korean BBQ Restaurant
Monika Čížová -
Business plan to open a new branch of Korean Restaurant in Prague
Amarzul Boldsaikhan -
Business plan of a new restaurant
Kristina Polikhronidi -
Drawing up a business plan: the case study of Kazakh national cuisine restaurant in Prague
Anel Ten -
Business plan for "Black Room Restaurant"
Maria Peresypkina -
Business plan for opening a «Dunkin Donuts» franchise restaurant in Prague
Aliaksandr Kubyshkin