Proteomická analýza nerozpustných vzorků využívající techniku přímého štěpení trypsinem – Adéla Sukupová
Adéla Sukupová
Bakalářská práce
Proteomická analýza nerozpustných vzorků využívající techniku přímého štěpení trypsinem
Proteomic analysis of insoluble samples using technique of direct cleavage with trypsin
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2022
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
SUKUPOVÁ, Adéla. \textit{Proteomická analýza nerozpustných vzorků využívající techniku přímého štěpení trypsinem}. Online. Bakalářská práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2022. Dostupné z: https://theses.cz/id/84aq7j/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieBakalářský studijní program:
Forenzní analýza a analýza potravin
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.