Využití aktivních látek z jedlého hmyzu ve vlasových přípravcích – Pavla Šnajdárková
Pavla Šnajdárková
Bachelor's thesis
Využití aktivních látek z jedlého hmyzu ve vlasových přípravcích
Using Active Substances from Edible Insects in Hair Preparations
Abstract:
Cílem bakalářské práce bylo sepsat literární rešerši na zadané téma. Bakalářská práce pojednává o vývoji vlasů a užití aktivních látek z jedlého hmyzu ve vlasové kosmetice. V úvodu práce bylo věnováno vývoji vlasového folikulu, složení vlasů a jednotlivým cyklům růstu. Dále byly zmíněny fyzikální vlastnosti, které na vlasy působí. Byly popsány rozdíly účinků vlasových přípravků masek a kondicionérů …moreAbstract:
My bachelor's thesis aimed to write a literature search on a given topic. The bachelor thesis deals with the development of hair and the use of active substances from edible insects in hair cosmetics. In the introduction I deal with the development of the hair follicle, hair composition and individual growth cycles. I also mention the physical properties that affect the hair. Differences in the effects …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 18. 5. 2022
Thesis defence
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
ŠNAJDÁRKOVÁ, Pavla. \textit{Využití aktivních látek z jedlého hmyzu ve vlasových přípravcích}. Online. Bachelor's thesis. Zlín: Tomas Bata University in Zlín, Faculty of Technology. 2022. Available from: https://theses.cz/id/855mew/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
Šnajdárková, Pavla. Využití aktivních látek z jedlého hmyzu ve vlasových přípravcích. Zlín, 2022. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyBachelor programme / field:
Chemie a technologie potravin / Technology and Economics of Fat, Cosmetics and Production Detergent
Theses on a related topic
-
Mechanické vlastnosti dřeva vystaveného teplotnímu zatížení
Jakub Hlaváček -
Jedlý hmyz jako potravina budoucnosti
Martina Krulíková -
Hmyz – potravina budúcnosti: ekonomický pohľad na možnosti využitia hmyzu ako potraviny
Jakub Jančovič -
Jedlý hmyz z hlediska bezpečnosti potravin a výživy v rozvojových zemích
Pavel Pucholt -
Jedlý hmyz jako součást jídelníčku pro osoby trpící dnou
Jana Matlášková -
Jedlý hmyz a jeho postavení ve výživě
Aneta ŽALKOVSKÁ -
Hmyz – (staro)nová potravina: ekonomické souvislosti a marketingová strategie.
Vendula Smilková -
Hmyz - námět pro výtvarné činnosti v mateřské škole
Anna SNĚŽÍKOVÁ