Projekt zavedení nového produktu zaměřeného na kulinářský cestovní ruch – Bc. Irena Tomšů
Bc. Irena Tomšů
Master's thesis
Projekt zavedení nového produktu zaměřeného na kulinářský cestovní ruch
New Product Introduction Project in Culinary Tourism
Abstract:
Tématem diplomové práce je projekt zavedení nového produktu zaměřeného na kulinářský cestovní ruch. Práce je složena ze dvou částí. Teoretická část je věnována problematice cestovního ruchu a kulinářského cestovního ruchu. V úvodu praktické části je krátce pohovořeno o projektech a institucích podporujících kulinářský cestovní ruch, následuje analýza kulinářských zájezdů nabízených na českém a rakouském …moreAbstract:
The topic of the Master thesis is new product introduction project in culinary tourism. The thesis is consits of the two parts. The theoretical part is devoted to tourism and culinary tourism. The projects and institutions supporting culinary tourism are briefly commented at the opening of the practical part, followed by analysis of culinary tours offered on the Czech and Austrian market. The practical …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 2. 5. 2014
Accessible from:: 2. 5. 2014
Thesis defence
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
TOMŠŮ, Irena. \textit{Projekt zavedení nového produktu zaměřeného na kulinářský cestovní ruch}. Online. Master's thesis. Zlín: Tomas Bata University in Zlín, Faculty of Management and Economics. 2014. Available from: https://theses.cz/id/862xeb/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
Tomšů, Irena. Projekt zavedení nového produktu zaměřeného na kulinářský cestovní ruch. Zlín, 2014. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 2.5.2014
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou od 2. 5. 2014 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta managementu a ekonomikyPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of Management and EconomicsMaster programme / field:
Economics and Management / Enterprise Economics - Tourism Economics
Theses on a related topic
-
Gastronomický cestovní ruch se zaměřením na město Liberec
Michaela Rysnerová -
Kulinářský cestovní ruch
Dagmar ROUSOVÁ -
Kulinářský cestovní ruch v České republice
Petr Šafránek -
Kulinářský cestovní ruch České republiky
Tereza Kropáčková -
Atraktivita destinací cestovního ruchu v Evropské unii ve vazbě na rozvoj kulinářského cestovního ruchu
Iryna Chernenko -
Vliv koronavirové krize na cestovní kanceláře a cestovní agentury
Aneta Mžíčková -
Rozdíly v založení cestovní kanceláře a cestovní agentury
Zuzana Bílková -
Rozdíly v založení cestovní kanceláře a cestovní agentury
Šárka Machová