Podnikatelský plán a zakládání malého a středního podniku – Jarmila Martinčeková
Jarmila Martinčeková
Bakalářská práce
Podnikatelský plán a zakládání malého a středního podniku
Business Plan of a small or middle company
Abstract:
The subject of this bachelor thesis is to design a business plan of a gluten-free restaurant in Žilina. The theoretical part focuses on defining basic concepts regarding business and describing business plan and its structure. Methods and analyses described in theoretical part are applied in the practical part in order to conduct analyses of the external and internal environment of the company, SWOT …víceAbstract:
Predmetom tejto bakalárskej práce je vypracovanie podnikateľského plánu pre bezlepkovú reštauráciu v Žiline. Teoretická časť sa zaoberá definovaním základných pojmov týkajúcich sa podniku a popisom podnikateľského plánu a jeho štruktúry. Metódy a analýzy popísané v teoretickej časti sú aplikované v praktickej časti na vytvorenie analýz vnútorného a vonkajšieho prostredia podniku, SWOT analýzy, vypracovanie …více
Jazyk práce: slovenština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 11. 5. 2020
Identifikátor:
https://is.muni.cz/th/mg2sc/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 17. 6. 2020
- Vedoucí: Mgr. Ing. Jan Žák
- Oponent: doc. Ing. Ondřej Částek, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Ekonomicko-správní fakultaMasarykova univerzita
Ekonomicko-správní fakultaBakalářský studijní program / obor:
Podniková ekonomika a management / Podniková ekonomika a management
Práce na příbuzné téma
-
A Business Plan for a Gluten-Free Bakery
Anna Břežná -
Podnikatelský plán pro založení bezlepkové restaurace
Margarita Briatko -
Podnikatelský plán záměru bezlepkové restaurace
Monika Řeháková -
Podnikatelský plán – provoz restaurace s bezlepkovým a bezlaktózovým
Jan Kutiš -
Podnikatelský plán
Denisa Chalupová -
Podnikatelský plán gastronomického zařízení
Tereza Grafnetterová -
Strategická analýza reštaurácie MILÁ DEVA v Nitre
Rastislav Píš -
Analýza marketingovej stratégie vybranej reštaurácie
Milan Mazanec