Sledování změn piva plzeňského typu – Petra KLIMEŠOVÁ
Petra KLIMEŠOVÁ
Bakalářská práce
Sledování změn piva plzeňského typu
Different parameters monitoring by lager beer types
Anotace:
Tato bakalářská práce pojednává o pivu a jeho výrobě, přičemž se detailněji zaměřuje na jeho možné závěrečné technologické úpravy, kterými jsou filtrace a pasterace. Práce je rozdělena na dvě hlavní části - úvodní literární rešerši, uvádějící do celé problematiky, a metodiku, resp. praktickou část. V té je již podrobněji popsán proces výroby 11% piva plzeňského typu a další manipulace s ním. Metodika …víceAbstract:
This bachelor thesis focuses on beer and its production and emphasizes the possible ways of final technological treatments, especially filtration and pasteurization. The thesis is divided into two main parts - an introductory literature search, introducing the whole issue, and a methodology or a practical part. In the second part, the process of production of 11% Pilsner beer and its further procedures …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 14. 4. 2023
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. František Lorenc, Ph.D.
Citační záznam
Jak správně citovat práci
KLIMEŠOVÁ, Petra. Sledování změn piva plzeňského typu. České Budějovice, 2023. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Fakulta zemědělská a technologickáJIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH
Fakulta zemědělská a technologickáBakalářský studijní program / obor:
Zemědělství / Zemědělství - Zpracování produktů
Práce na příbuzné téma
Název
Vložil
Vloženo
Práva