Ing. Filip Kratochvíl

Diplomová práce

Analýza francouzské gastronomie

Analysis of French gastronomy
Anotace:
Tato diplomová práce se zaměřuje na analýzu francouzské gastronomie a její využití z hlediska regionálních pokrmů ve Francii a České republice. Cílem mojí práce je zmapovat francouzskou gastronomii z regionálního hlediska, provést analýzu produktů, surovin, nápojů a následně analýzu regionálních pokrmů ve všech dvaadvaceti regionech. Cílem práce je rovněž na základě sledování vybraných restaurací ve …více
Abstract:
The presented master‘s dissertation focuses on the analysis of French gastronomy and its application from the perspective of regional dishes in France and the Czech Republic. The first aim of my thesis is to map and analyse regional dishes, ingredients and drinks in all of the twenty-two French regions. The second aim is to map the offerings of traditional dishes in the restaurant markets of France …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 6. 5. 2013

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 10. 6. 2013
  • Vedoucí: Ing. Blanka Zimáková
  • Oponent: PhDr. Marek Merhaut, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze