Podnikatelský plán založení rychlého občerstvení Bistro – Bc. Kateřina Dokoupilová
Bc. Kateřina Dokoupilová
Bakalářská práce
Podnikatelský plán založení rychlého občerstvení Bistro
Business plan of fastfood Bistro
Anotace:
Tato bakalářská práce se zabývá vypracováním podnikatelského záměru na založení občerstvení. Teoretická část práce popisuje předpoklady pro dobře vypracovaný podnikatelský plán. V praktické části je provedena SWOT analýza, analýza vnějšího okolí a finanční zajištění podnikatelské činnosti.Abstract:
This thesis bachelor on developing a business plan to establish a refection. The theoretical part describes the perquisites for a well-developed business plan. The practical part of a SWOT analysis, analysis of the external environment and financial reinsurance business. Finally the proposed plan of development strategies and appreciation of its benefits.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2. 5. 2016
Identifikátor:
https://is.sting.cz/th/l6txl/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 22. 9. 2016
- Vedoucí: doc. Ing. Roman Horák, CSc.
- Oponent: Ing. Ondřej Antl
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- všem autentizovaným
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Akademie StingAkademie Sting
Bakalářský studijní program / obor:
Hospodářská politika a správa / Zdaňování
Práce na příbuzné téma
-
Identification and Management of Positive/ Negative Factors Influencing the Implementation of a Business Strategic Plan
Rustam Sabitov -
Agilní přístupy v business analýze
Tomáš Smysl -
Business model začínajícího podniku
Rudolf LANG -
Business plán pro start up a jeho vyhodnocení
Michaela Pešková -
Internationalisation of business and global marketing
Oleksandra Sokalska -
Podnikatelský plán a záměr pro mikropodnik v oblasti gastronomie
Kristýna Roušarová -
Podnikatelsky záměr na zřízení řetězce fitness centra Stellae v České republice
Denis Král -
Business Plan of a New Gastronomic Company
Bettina Asztalos