Zdravotní a senzorický význam tvorby akrylamidu v potravinách – Jolana Luxemburková
Jolana Luxemburková
Bachelor's thesis
Zdravotní a senzorický význam tvorby akrylamidu v potravinách
Health and sensory significance of acrylamide formation in foods
Anotácia:
Procesní kontaminanty endogenního původu vznikají během různých technologických úprav a je pro ně charakteristické to, že do produktu nebyly přidány, ale vznikly jako nové nežádoucí molekuly, během jedné nebo více technologických úprav nezbytných pro bezpečnost a kvalitu finálních produktů. Je proto cílem poznat podmínky vzniku těchto látek během výrobního postupu a navrhnout technologická opatření …viacAbstract:
Process contaminants of endogenous origin are formed during various technological modifications and are characterized by the fact that they were not added to the product but formed as new undesirable molecules during one or more technological modifications necessary for the safety and quality of the final products. The aim is therefore to perfectly understand the production technology as such, in order …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 4. 5. 2021
Obhajoba závěrečné práce
- Vedúci: Ing. Oldřich Faměra, CSc.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
LUXEMBURKOVÁ, Jolana. \textit{Zdravotní a senzorický význam tvorby akrylamidu v potravinách}. Online. Bakalárska práca. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Faculty of Agrobiology, Food and Natural Resources. 2021. Dostupné z: https://theses.cz/id/8b74m8/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůCzech University of Life Sciences Prague
Faculty of Agrobiology, Food and Natural ResourcesBachelor programme / odbor:
Agriculture, Horticulture and Rural Development / Quality of Agricultural Products
Práce na příbuzné téma
Názov
Vložil
Vložené
Práva