Nové trendy ve využití čaje v gastronomii – Pavel Nikl
Pavel Nikl
Bakalářská práce
Nové trendy ve využití čaje v gastronomii
New trends in the use of Tea in Gastronomy
Anotace:
Cílem této bakalářské práce je představit nápoj čaj a zjistit nové trendy ve světě čaje. Zvolený problém jsem řešil studiem odborné literatury a článků. Také jsem vedl několik rozhovorů s odborníky zabývajícími se čajem. Dále jsem provedl výzkum v gastronomii, zaměřil jsem se na restaurace, které jsou dlouhodobě na základě různých žebříčků řazeny mezi nejlepší restaurace v České republice. Provedeným …víceAbstract:
The aim of this thesis is to introduce the drink tea and discover new trends in the world of tea. Selected problem was solved studying literature and articles. Also, I had several interviews with professionals dealing with tea. Furthermore, I conducted research in gastronomy, I focused on the restaurant, which has long been based on different rankings ranked among the best restaurants in the Czech …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 12. 6. 2015
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/8583/vsh_b/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 1. 9. 2015
- Vedoucí: Ing. Pavla Burešová, Ph.D.
- Oponent: Ing. Blanka Zimáková
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
NIKL, Pavel. \textit{Nové trendy ve využití čaje v gastronomii}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2015. Dostupné z: https://theses.cz/id/8bfndo/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Podnikatelský plán na otevření stánku s Bubble tea
Duy Thai Tran -
The Possibilities of Tea and Japanese Dishes Pairing
Thuy Linh Nguyen -
Factors influencing consumer purchasing intention on Thai herbal tea in Germany
Sukontha Surattanaporn