Pavel Nikl
Bachelor's thesis
Nové trendy ve využití čaje v gastronomii
New trends in the use of Tea in Gastronomy
Abstract:
Cílem této bakalářské práce je představit nápoj čaj a zjistit nové trendy ve světě čaje. Zvolený problém jsem řešil studiem odborné literatury a článků. Také jsem vedl několik rozhovorů s odborníky zabývajícími se čajem. Dále jsem provedl výzkum v gastronomii, zaměřil jsem se na restaurace, které jsou dlouhodobě na základě různých žebříčků řazeny mezi nejlepší restaurace v České republice. Provedeným …moreAbstract:
The aim of this thesis is to introduce the drink tea and discover new trends in the world of tea. Selected problem was solved studying literature and articles. Also, I had several interviews with professionals dealing with tea. Furthermore, I conducted research in gastronomy, I focused on the restaurant, which has long been based on different rankings ranked among the best restaurants in the Czech …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 12. 6. 2015
Identifier:
http://is.vsh.cz/th/8583/vsh_b/
Thesis defence
- Date of defence: 1. 9. 2015
- Supervisor: Ing. Pavla Burešová, Ph.D.
- Reader: Ing. Blanka Zimáková
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management
Theses on a related topic
-
Podnikatelský plán na otevření stánku s Bubble tea
Duy Thai Tran -
The Possibilities of Tea and Japanese Dishes Pairing
Thuy Linh Nguyen -
Factors influencing consumer purchasing intention on Thai herbal tea in Germany
Sukontha Surattanaporn