Pavel Nikl

Bakalářská práce

Nové trendy ve využití čaje v gastronomii

New trends in the use of Tea in Gastronomy
Anotace:
Cílem této bakalářské práce je představit nápoj čaj a zjistit nové trendy ve světě čaje. Zvolený problém jsem řešil studiem odborné literatury a článků. Také jsem vedl několik rozhovorů s odborníky zabývajícími se čajem. Dále jsem provedl výzkum v gastronomii, zaměřil jsem se na restaurace, které jsou dlouhodobě na základě různých žebříčků řazeny mezi nejlepší restaurace v České republice. Provedeným …více
Abstract:
The aim of this thesis is to introduce the drink tea and discover new trends in the world of tea. Selected problem was solved studying literature and articles. Also, I had several interviews with professionals dealing with tea. Furthermore, I conducted research in gastronomy, I focused on the restaurant, which has long been based on different rankings ranked among the best restaurants in the Czech …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 12. 6. 2015

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 1. 9. 2015
  • Vedoucí: Ing. Pavla Burešová, Ph.D.
  • Oponent: Ing. Blanka Zimáková

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze

Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví

Práce na příbuzné téma